Uw koopwoning in de Krijtstraat 29 bus 3 in 2600 Berchem (Antwerpen) nu zonder kosten te koop zetten op Appartement-te-koop-Antwerpen.be

Uw koopwoning in de Krijtstraat 29 bus 3 in 2600 Berchem (Antwerpen) nu zonder kosten te koop zetten op Appartement-te-koop-Antwerpen.be

Krijtstraat 29 bus 3
2600 Berchem (Antwerpen)
RatingBeoordeling 3,4/5 gebaseerd op 5 reviews

Voor slechts 0 EURO uw woning te koop aanbieden op Appartement-te-koop-Antwerpen.be!

Plannen om uw appartement in de Krijtstraat 29 bus 3 in 2600 Berchem (Antwerpen) te verkopen? Bij Appartement-te-koop-Antwerpen.be kan u als verkoper terecht voor het gratis aanmaken van een zoekertje voor een immo met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een appartement met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats. U zorgt voor de nodige detaillering bij het publiceren van het zoekertje van uw koop appartement, zodat personen die een woning willen kopen alle informatie krijgen die zij nodig hebben. Wij zorgen op onze beurt dat uw zoekertje door personen die een woning willen kopen zal worden teruggevonden.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Appartement-te-koop-Antwerpen.be zorgt ervoor dat het te koop zetten van uw koop appartement in de Krijtstraat 29 bus 3 in 2600 Berchem (Antwerpen) vlekkeloos verloopt. De lokale werking op Antwerpen, gekend van het Museum aan de Stroom (MAS), draagt ertoe bij dat kopers het zoekertje van uw koopappartementen sneller terugvinden dan op een website met aanbiedingen uit verschillende regio’s.

Hoe begin ik als verkoper aan het plaatsen van een zoekertje voor de verkoop van mijn woning?

Appartement-te-koop-Antwerpen.be voorziet u als verkoper van het koop appartement van een gebruiksvriendelijke pandfiche die u kan aanvullen naar gelang uw behoeften. Toegang tot deze pandfiche krijgt u na de gratis registratie op onze website. De pandfiche bestaat uit enkele standaardvelden zoals de oriëntatie van de achtergevel, het installatieniveau van de keuken, het bouwjaar, vergunningen en attesten, etc. Daarbuiten is het ook mogelijk om verscheidene documenten over uw immo toe te voegen alsook een reeks foto’s. Ook kan u hier informatie terugvinden die bij wet verplicht is om mee te geven bij het te koop zetten van een immo. Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke pandfiche zorgt ervoor dat u als verkoper voldoende informatie aanbiedt aan kopers. Zo worden deze al snel overtuigd om contact met u op te nemen via het persoonlijk contactformulier onderaan elk zoekertje van een koopappartement.