Snel en makkelijk een appartement in de Quinten Matsijslei 41 bus 4 in 2018 Antwerpen-Zuid als verkoper in de markt zetten?

Snel en makkelijk een appartement in de Quinten Matsijslei 41 bus 4 in 2018 Antwerpen-Zuid als verkoper in de markt zetten?

Quinten Matsijslei 41 bus 4
2018 Antwerpen-Zuid
Appartement-te-koop-Hasselt Beoordeling 3,9/5 gebaseerd op 5 reviews

U wenst een zoekertje te publiceren voor het verkopen van een appartement in de Quinten Matsijslei 41 bus 4 in 2018 Antwerpen-Zuid maar u heeft geen idee hoe hieraan te beginnen? Bij Appartement-te-koop-Antwerpen.be is dit kinderspel. Hieronder overlopen we samen de stappen die u moet nemen om uw immo te koop aan te bieden.

STAP 1

Alvorens het aanmaken van een zoekertje voor uw appartement in de Quinten Matsijslei 41 bus 4 in 2018 Antwerpen-Zuid raden wij u aan om de evolutie van vastgoedprijzen in Antwerpen te bekijken. U vindt deze informatie terug op onze pagina over de marktevolutie in Antwerpen.

STAP 2

U dient zich (volledige kosteloos) te registreren op Appartement-te-koop-Antwerpen.be. Zo wordt de functie voor het aanmaken van een zoekertje voor uw immo geactiveerd. Na het aanmaken van uw account bent slechts enkele ogenblikken verwijderd om een appartement te koop aan te bieden.

STAP 3

Van zodra u een account aangemaakt heeft kan u aan de slag met een pandfiche voor het maken van een zoekertje voor uw immo in de Quinten Matsijslei 41 bus 4 in 2018 Antwerpen-Zuid. Op deze pandfiche vindt u alle mogelijke details terug. Niet alleen informatie die bij wet verplicht zijn om mee te delen, maar ook extra details die kopers nodig achten tijdens hun zoektocht naar panden. Gaat het over een, gemeubeld of niet-gemeubeld immo, een appartement, met of zonder garage of (overdekte) parkeerruimte, of een koopwoning zonder of met tuin? Gaat het over een gesloten bebouwing, halfopen bebouwing of open bebouwing? Al deze specificaties en nog meer zoals de oriëntatie van de achtergevel, het installatieniveau van de keuken, het bouwjaar, vergunningen en attesten, etc. zijn terug te vinden op de pandenfiche. Zo bent u zeker dat alle mogelijke informatie die een persoon die een woning wilt kopen nodig heeft terug te vinden is!

STAP 4

Na de vorige stap bent u als eigenaar klaar met het plaatsen van uw zoekertje voor het te koop aanbieden van uw appartement in de Quinten Matsijslei 41 bus 4 in 2018 Antwerpen-Zuid. De kopers kunnen u vanaf nu contacteren via het persoonlijke contactformulier bij het bekijken van het zoekertje van uw appartement. U krijgt alle vragen binnen via uw persoonlijke mailbox en u kan deze vragen dus beantwoorden zonder de website te bezoeken. Het maken van een afspraak voor de bezichtiging van uw immo kan dus volledig privé worden geregeld.

STAP 5

Voor verdere vragen kan u terecht op onze Tips & Tricks pagina, FAQ pagina of de pagina over de lokale marktsituatie in Antwerpen. Heeft u toch nog nood aan wat extra informatie? Neem dan gerust contact met een van de medewerkers van Appartement-te-koop-Antwerpen.be. U vindt alle contactmogelijkheden terug op de contact pagina. U kan kiezen om ons te contacteren via het contactformulier, de live chat, ons GSM-nummer of ons emailadres. Wij helpen u graag bij het opstellen van uw zoekertje voor uw woning in de Quinten Matsijslei 41 bus 4 in 2018 Antwerpen-Zuid!