Uw woning in de Konijnenberg 16 bus 2 in 2180 Ekeren (Antwerpen) nu zonder kosten te koop zetten op Appartement-te-koop-Antwerpen.be

Uw woning in de Konijnenberg 16 bus 2 in 2180 Ekeren (Antwerpen) nu zonder kosten te koop zetten op Appartement-te-koop-Antwerpen.be

Konijnenberg 16 bus 2
2180 Ekeren (Antwerpen)
RatingBeoordeling 4,5/5 gebaseerd op 5 reviews

Zet uw woning nu zonder enkele kost te koop op Appartement-te-koop-Antwerpen.be!

Plannen om uw appartement in de Konijnenberg 16 bus 2 in 2180 Ekeren (Antwerpen) te koop aan te bieden? Bij Appartement-te-koop-Antwerpen.be kan u als verkoper terecht voor het gratis aanmaken van een zoekertje voor een koopwoning met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een appartement met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats. U zorgt voor de nodige detaillering bij het publiceren van het zoekertje van uw immo, zodat personen die een woning willen kopen alle informatie krijgen die zij nodig hebben. Wij zorgen op onze beurt dat uw zoekertje door kopers zal worden teruggevonden.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Appartement-te-koop-Antwerpen.be zorgt ervoor dat het verkopen van uw immo in de Konijnenberg 16 bus 2 in 2180 Ekeren (Antwerpen) vlekkeloos verloopt. De lokale werking op centrum Antwerpen, gekend van het Museum aan de Stroom (MAS), draagt ertoe bij dat kopers het zoekertje van uw koopappartementen sneller terugvinden dan op een website met aanbiedingen uit verschillende regio’s.

Ik ben verkoperr en wil een zoekertje publiceren voor mijn appartement. Wat moet ik doen?

Appartement-te-koop-Antwerpen.be voorziet u als verkoper van de woning van een gebruiksvriendelijke pandfiche die u kan aanvullen naar gelang uw behoeften. Toegang tot deze pandfiche krijgt u na de gratis registratie op onze website. De pandfiche bestaat uit enkele standaardvelden zoals de oriëntatie van de achtergevel, het installatieniveau van de keuken, het bouwjaar, vergunningen en attesten, etc. Daarbuiten is het ook mogelijk om verscheidene documenten over uw koopappartement toe te voegen alsook een reeks foto’s. Ook kan u hier informatie terugvinden die bij wet verplicht is om mee te geven bij het als verkoper in de markt zetten van een appartement. Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke pandfiche zorgt ervoor dat u als verkoper voldoende informatie aanbiedt aan personen die een woning willen kopen. Zo worden deze al snel overtuigd om contact met u op te nemen via het persoonlijk contactformulier onderaan elk zoekertje van een appartement.