Uw pand in de Karel du Boislaan 13 bus 22 in 2660 Hoboken (Antwerpen) nu zonder kosten te koop zetten op Appartement-te-koop-Antwerpen.be

Uw pand in de Karel du Boislaan 13 bus 22 in 2660 Hoboken (Antwerpen) nu zonder kosten te koop zetten op Appartement-te-koop-Antwerpen.be

Karel du Boislaan 13 bus 22
2660 Hoboken (Antwerpen)
RatingBeoordeling 3,7/5 gebaseerd op 5 reviews

Voor slechts 0 EURO uw woning te koop aanbieden op Appartement-te-koop-Antwerpen.be!

Plannen om uw appartement in de Karel du Boislaan 13 bus 22 in 2660 Hoboken (Antwerpen) te verkopen? Bij Appartement-te-koop-Antwerpen.be kan u als verkoper terecht voor het gratis aanmaken van een zoekertje voor een appartement met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een woning met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats. U zorgt voor de nodige detaillering bij het publiceren van het zoekertje van uw appartement, zodat personen die een woning willen kopen alle informatie krijgen die zij nodig hebben. Wij zorgen op onze beurt dat uw zoekertje door kopers zal worden teruggevonden.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Appartement-te-koop-Antwerpen.be zorgt ervoor dat het verkopen van uw immo in de Karel du Boislaan 13 bus 22 in 2660 Hoboken (Antwerpen) vlekkeloos verloopt. De lokale werking op Antwerpen stad, gekend van De Boerentoren, draagt ertoe bij dat personen die een woning willen kopen het zoekertje van uw appartementen sneller terugvinden dan op een website met aanbiedingen uit verschillende regio’s.

Ik ben verkoperr en wil een zoekertje publiceren voor mijn appartement. Wat moet ik doen?

Appartement-te-koop-Antwerpen.be voorziet u als verkoper van het pand van een gebruiksvriendelijke pandfiche die u kan aanvullen naar gelang uw behoeften. Toegang tot deze pandfiche krijgt u na de gratis registratie op onze website. De pandfiche bestaat uit enkele standaardvelden zoals de oriëntatie van de achtergevel, het installatieniveau van de keuken, het bouwjaar, vergunningen en attesten, etc. Daarbuiten is het ook mogelijk om verscheidene documenten over uw appartement toe te voegen alsook een reeks foto’s. Ook kan u hier informatie terugvinden die bij wet verplicht is om mee te geven bij het verkopen van een appartement. Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke pandfiche zorgt ervoor dat u als verkoper voldoende informatie aanbiedt aan personen die een woning willen kopen. Zo worden deze al snel overtuigd om contact met u op te nemen via het persoonlijk contactformulier onderaan elk zoekertje van een pand.