Hoe zet u best uw koop appartement in de Urbain Reniersstraat 7 bus 11 in 2050 Linkeroever (Antwerpen) te koop?

Hoe zet u best uw koop appartement in de Urbain Reniersstraat 7 bus 11 in 2050 Linkeroever (Antwerpen) te koop?

Urbain Reniersstraat 7 bus 11
2050 Linkeroever (Antwerpen)
Rating Beoordeling 5/5 gebaseerd op 2 reviews

Uw appartement in de Urbain Reniersstraat 7 bus 11 in 2050 Linkeroever (Antwerpen) aan personen die een woning willen kopen aanreiken doet u best door het aanmaken van een zoekertje. Dit kan op verschillende websites maar waarom kan u als eigenaar van appartementen uw zoekertjes best via Appartement-te-koop-Antwerpen.be publiceren? Wij overlopen graag met u de voordelen die Appartement-te-koop-Antwerpen.be u als verkoper aanreikt om u te helpen met het verkopen van uw immo.

Een vlotte manier van contactopname tussen de koper en de verkoper

Contact tussen u als verkoper en personen die een woning willen kopen gebeurd via het persoonlijk contactformulier dat automatisch wordt toegevoegd aan het zoekertje van uw immo in de Urbain Reniersstraat 7 bus 11 in 2050 Linkeroever (Antwerpen). U krijgt alle berichten van kopers toegestuurd in uw persoonlijke mailbox, zodat u in een privé setting verder kan onderhandelen met de kopers of alvast met deze een bezichtiging van uw immo kan plannen.

Als verkoper kan u helemaal gratis uw appartement te koop aanbieden!

Het publiceren van een zoekertje bij Appartement-te-koop-Antwerpen.be is volledig kosteloos. U kan van start gaan met het invullen van de pandfiche voor uw, gemeubeld of niet-gemeubeld, woning in de Urbain Reniersstraat 7 bus 11 in 2050 Linkeroever (Antwerpen) nadat u zich GRATIS registreert op de website. Daarna verschijnt uw zoekertje onmiddellijk op Appartement-te-koop-Antwerpen.be.

Een snelle en intuïtieve opstelling en weergave van uw appartement.

Appartement-te-koop-Antwerpen.be maakt gebruikt van een pandfiche voor het aanmaken van een zoekertje voor appartementen. Deze is gebruiksvriendelijk ontworpen voor verkopers en bevat alle details die kopers interessant vinden tijdens hun zoektocht naar een appartement. Zo bestaat de pandfiche niet enkel uit enkele bij wet verplichte velden, maar ook interessante aanvullingen typisch voor een huis zoals: het al dan niet aanwezig zijn van een garage, (overdekte) parkeerplaats of tuin, het aantal verdiepingen en het soort bebouwing. Zelfs dieper dan dit niveau heeft u als eigenaar de mogelijkheid om in te gaan op stedenbouwkundige voorschriften, kadastraal inkomen, bouwplannen, overige documenten, etc.