Uw immo in de Kortrijkstraat 96 bus 2 in 2140 Borgerhout (Antwerpen) nu zonder kosten te koop zetten op Appartement-te-koop-Antwerpen.be

Uw immo in de Kortrijkstraat 96 bus 2 in 2140 Borgerhout (Antwerpen) nu zonder kosten te koop zetten op Appartement-te-koop-Antwerpen.be

Kortrijkstraat 96 bus 2
2140 Borgerhout (Antwerpen)
RatingBeoordeling 3,1/5 gebaseerd op 5 reviews

Voor slechts 0 EURO uw woning te koop aanbieden op Appartement-te-koop-Antwerpen.be!

Plannen om uw pand in de Kortrijkstraat 96 bus 2 in 2140 Borgerhout (Antwerpen) te verkopen? Bij Appartement-te-koop-Antwerpen.be kan u als verkoper terecht voor het gratis aanmaken van een zoekertje voor een pand met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een koopappartement met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats. U zorgt voor de nodige detaillering bij het publiceren van het zoekertje van uw koop appartement, zodat kopers alle informatie krijgen die zij nodig hebben. Wij zorgen op onze beurt dat uw zoekertje door kopers zal worden teruggevonden.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Appartement-te-koop-Antwerpen.be zorgt ervoor dat het te koop aanbieden van uw koopappartement in de Kortrijkstraat 96 bus 2 in 2140 Borgerhout (Antwerpen) vlekkeloos verloopt. De lokale werking op Antwerpen, gekend van De Boerentoren, draagt ertoe bij dat kopers het zoekertje van uw appartementen sneller terugvinden dan op een website met aanbiedingen uit verschillende regio’s.

Ik ben verkoperr en wil een zoekertje publiceren voor mijn appartement. Wat moet ik doen?

Appartement-te-koop-Antwerpen.be voorziet u als verkoper van het kooppand van een gebruiksvriendelijke pandfiche die u kan aanvullen naar gelang uw behoeften. Toegang tot deze pandfiche krijgt u na de gratis registratie op onze website. De pandfiche bestaat uit enkele standaardvelden zoals het type verwarming, de soort beglazing, het type raamprofiel, de voorziene aansluitingen, etc. Daarbuiten is het ook mogelijk om verscheidene documenten over uw koopwoning toe te voegen alsook een reeks foto’s. Ook kan u hier informatie terugvinden die bij wet verplicht is om mee te geven bij het verkopen van een appartement. Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke pandfiche zorgt ervoor dat u als verkoper voldoende informatie aanbiedt aan kopers. Zo worden deze al snel overtuigd om contact met u op te nemen via het persoonlijk contactformulier onderaan elk zoekertje van een woning.