Uw immo in de Dokter Maurice Timmermanslaan 4 bus 4 in 2170 Merksem (Antwerpen) nu zonder kosten te koop zetten op Appartement-te-koop-Antwerpen.be

Uw immo in de Dokter Maurice Timmermanslaan 4 bus 4 in 2170 Merksem (Antwerpen) nu zonder kosten te koop zetten op Appartement-te-koop-Antwerpen.be

Dokter Maurice Timmermanslaan 4 bus 4
2170 Merksem (Antwerpen)
RatingBeoordeling 4,1/5 gebaseerd op 4 reviews

Zet uw woning nu zonder enkele kost te koop op Appartement-te-koop-Antwerpen.be!

Plannen om uw appartement in de Dokter Maurice Timmermanslaan 4 bus 4 in 2170 Merksem (Antwerpen) als verkoper in de markt te zetten? Bij Appartement-te-koop-Antwerpen.be kan u als verkoper terecht voor het gratis aanmaken van een zoekertje voor een appartement met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een koopappartement met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats. U zorgt voor de nodige detaillering bij het publiceren van het zoekertje van uw immo, zodat kopers alle informatie krijgen die zij nodig hebben. Wij zorgen op onze beurt dat uw zoekertje door kopers zal worden teruggevonden.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Appartement-te-koop-Antwerpen.be zorgt ervoor dat het te koop aanbieden van uw immo in de Dokter Maurice Timmermanslaan 4 bus 4 in 2170 Merksem (Antwerpen) vlekkeloos verloopt. De lokale werking op centrum Antwerpen, gekend van het Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen (MUHLA), draagt ertoe bij dat personen die een woning willen kopen het zoekertje van uw appartementen sneller terugvinden dan op een website met aanbiedingen uit verschillende regio’s.

Hoe begin ik als verkoper aan het plaatsen van een zoekertje voor de verkoop van mijn woning?

Appartement-te-koop-Antwerpen.be voorziet u als verkoper van het kooppand van een gebruiksvriendelijke pandfiche die u kan aanvullen naar gelang uw behoeften. Toegang tot deze pandfiche krijgt u na de gratis registratie op onze website. De pandfiche bestaat uit enkele standaardvelden zoals stedenbouwkundige voorschriften, kadastraal inkomen, bouwplannen, overige documenten, etc. Daarbuiten is het ook mogelijk om verscheidene documenten over uw koopwoning toe te voegen alsook een reeks foto’s. Ook kan u hier informatie terugvinden die bij wet verplicht is om mee te geven bij het te koop aanbieden van een koopwoning. Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke pandfiche zorgt ervoor dat u als verkoper voldoende informatie aanbiedt aan kopers. Zo worden deze al snel overtuigd om contact met u op te nemen via het persoonlijk contactformulier onderaan elk zoekertje van een koopwoning.