Eenvoudig en snel een appartement in de Urbain Reniersstraat 8 bus 3 in 2050 Linkeroever (Antwerpen) als verkoper in de markt zetten?

Eenvoudig en snel een appartement in de Urbain Reniersstraat 8 bus 3 in 2050 Linkeroever (Antwerpen) als verkoper in de markt zetten?

Urbain Reniersstraat 8 bus 3
2050 Linkeroever (Antwerpen)
Appartement-te-koop-Hasselt Beoordeling 4,4/5 gebaseerd op 3 reviews

U bent de eigenaar van het koopappartement in de Urbain Reniersstraat 8 bus 3 in 2050 Linkeroever (Antwerpen) en wilt deze verkopen? Graag had u hier een zoekertje voor gelanceerd maar u weet niet hoe hieraan te beginnen? Bij Appartement-te-koop-Antwerpen.be helpen wij u hier graag bij verder.

STAP 1

Vooraleer het zoekertje te maken voor uw koopappartement in de Urbain Reniersstraat 8 bus 3 in 2050 Linkeroever (Antwerpen) kan u zich als eigenaar best even informeren over de vastgoedmarkt in Antwerpen stad. U kan hiervoor terecht op onze pagina over de marktevolutie in Antwerpen stad.

STAP 2

Maak GRATIS uw account aan op Appartement-te-koop-Antwerpen.be. Dit geeft u toegang voor het aanmaken van een zoekertje voor uw immo. Na registratie kan u dus meteen van start gaan met het als verkoper in de markt zetten van panden.

STAP 3

Uw registratie op Appartement-te-koop-Antwerpen.be is voltooid? Dan kan u nu aan de slag met de gebruiksvriendelijke pandfiche die wij u aanbieden voor het opstellen van het zoekertje voor uw pand in de Urbain Reniersstraat 8 bus 3 in 2050 Linkeroever (Antwerpen). Deze bestaat uit een uitgebreide lijst van details waar kopers naar op zoek zijn, wanneer zij een zoekertje van een appartement bekijken. Zo vindt u hier onder meer velden terug zoals: het type verwarming, de soort beglazing, het type raamprofiel, de voorziene aansluitingen, etc. Informatie die verplicht is volgens de wet bij het als verkoper in de markt zetten van een appartement zijn ook aanwezig. Ook kan u aanduiden of het gaat over een gesloten bebouwing, halfopen bebouwing of open bebouwing, een immo al dan niet met garage of (overdekte) parking, met of zonder garage, met of zonder (overdekte) parkeerplaats, enz. Des te meer details u kan aanbieden, des te hoger is de kans dat een koper u zal contacteren.

STAP 4

Als eigenaar hoeft u geen verdere stappen meer te ondernemen. Bezoekers van Appartement-te-koop-Antwerpen.be zien het zoekertje van uw koopappartement verschijnen tijdens hun zoektocht. Zij kunnen dan op hun beurt bij interesse contact met u opnemen via het persoonlijke contactformulier dat aanwezig is bij elk zoekertje. Boodschappen van mogelijke personen die een woning willen kopen komen terecht in uw persoonlijke mailbox, zodat u in een private setting hun vragen kan beantwoorden of zelfs een bezichtiging van uw koopwoning kan vastleggen.

STAP 5

Wenst u na bovenstaande uitleg toch nog extra informatie? Kijk dan zeker op onze Tips & Tricks pagina, FAQ pagina of de pagina over de lokale marktsituatie in Antwerpen. Ook kan u altijd terecht bij een van onze vele medewerkers via het contactformulier, ons emailadres, de live chat of ons GSM-nummer die u kan terugvinden op onze de contact pagina. Zij staan u graag bij voor het verkopen van uw appartement in de Urbain Reniersstraat 8 bus 3 in 2050 Linkeroever (Antwerpen)!