Uw appartement in de Kapelstraat_HO 127 bus 2 in 2660 Hoboken (Antwerpen) nu zonder kosten te koop zetten op Appartement-te-koop-Antwerpen.be

Uw appartement in de Kapelstraat_HO 127 bus 2 in 2660 Hoboken (Antwerpen) nu zonder kosten te koop zetten op Appartement-te-koop-Antwerpen.be

Kapelstraat_HO 127 bus 2
2660 Hoboken (Antwerpen)
RatingBeoordeling 3,2/5 gebaseerd op 4 reviews

Zet uw woning nu zonder enkele kost te koop op Appartement-te-koop-Antwerpen.be!

Plannen om uw koopwoning in de Kapelstraat_HO 127 bus 2 in 2660 Hoboken (Antwerpen) als verkoper in de markt te zetten? Bij Appartement-te-koop-Antwerpen.be kan u als verkoper terecht voor het gratis aanmaken van een zoekertje voor een immo met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een woning met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats. U zorgt voor de nodige detaillering bij het publiceren van het zoekertje van uw woning, zodat kopers alle informatie krijgen die zij nodig hebben. Wij zorgen op onze beurt dat uw zoekertje door kopers zal worden teruggevonden.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Appartement-te-koop-Antwerpen.be zorgt ervoor dat het als verkoper in de markt zetten van uw pand in de Kapelstraat_HO 127 bus 2 in 2660 Hoboken (Antwerpen) vlekkeloos verloopt. De lokale werking op Antwerpen stad, gekend van het Rubenshuis, draagt ertoe bij dat kopers het zoekertje van uw panden sneller terugvinden dan op een website met aanbiedingen uit verschillende regio’s.

Hoe begin ik als verkoper aan het plaatsen van een zoekertje voor de verkoop van mijn woning?

Appartement-te-koop-Antwerpen.be voorziet u als verkoper van het appartement van een gebruiksvriendelijke pandfiche die u kan aanvullen naar gelang uw behoeften. Toegang tot deze pandfiche krijgt u na de gratis registratie op onze website. De pandfiche bestaat uit enkele standaardvelden zoals de oriëntatie van de achtergevel, het installatieniveau van de keuken, het bouwjaar, vergunningen en attesten, etc. Daarbuiten is het ook mogelijk om verscheidene documenten over uw appartement toe te voegen alsook een reeks foto’s. Ook kan u hier informatie terugvinden die bij wet verplicht is om mee te geven bij het te koop zetten van een appartement. Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke pandfiche zorgt ervoor dat u als verkoper voldoende informatie aanbiedt aan kopers. Zo worden deze al snel overtuigd om contact met u op te nemen via het persoonlijk contactformulier onderaan elk zoekertje van een immo.