Uw appartement in de Drink 10 bus 4 in 2140 Borgerhout (Antwerpen) nu zonder kosten te koop zetten op Appartement-te-koop-Antwerpen.be

Uw appartement in de Drink 10 bus 4 in 2140 Borgerhout (Antwerpen) nu zonder kosten te koop zetten op Appartement-te-koop-Antwerpen.be

Drink 10 bus 4
2140 Borgerhout (Antwerpen)
RatingBeoordeling 3/5 gebaseerd op 1 reviews

Zet uw woning nu zonder enkele kost te koop op Appartement-te-koop-Antwerpen.be!

Plannen om uw appartement in de Drink 10 bus 4 in 2140 Borgerhout (Antwerpen) te koop te zetten? Bij Appartement-te-koop-Antwerpen.be kan u als verkoper terecht voor het gratis aanmaken van een zoekertje voor een appartement met meubels of zonder meubels, met of zonder tuin of een koopwoning met of zonder garage of (overdekte) parkeerplaats. U zorgt voor de nodige detaillering bij het publiceren van het zoekertje van uw appartement, zodat kopers alle informatie krijgen die zij nodig hebben. Wij zorgen op onze beurt dat uw zoekertje door personen die een woning willen kopen zal worden teruggevonden.

Een lokale focus op Antwerpen voor een betere vindbaarheid van uw appartement.

Appartement-te-koop-Antwerpen.be zorgt ervoor dat het als verkoper in de markt zetten van uw pand in de Drink 10 bus 4 in 2140 Borgerhout (Antwerpen) vlekkeloos verloopt. De lokale werking op Antwerpen, bekend van het MAS (Museum aan de Stroom), draagt ertoe bij dat kopers het zoekertje van uw panden sneller terugvinden dan op een website met aanbiedingen uit verschillende regio’s.

Hoe begin ik als verkoper aan het plaatsen van een zoekertje voor de verkoop van mijn woning?

Appartement-te-koop-Antwerpen.be voorziet u als verkoper van de woning van een gebruiksvriendelijke pandfiche die u kan aanvullen naar gelang uw behoeften. Toegang tot deze pandfiche krijgt u na de gratis registratie op onze website. De pandfiche bestaat uit enkele standaardvelden zoals het type verwarming, de soort beglazing, het type raamprofiel, de voorziene aansluitingen, etc. Daarbuiten is het ook mogelijk om verscheidene documenten over uw koopwoning toe te voegen alsook een reeks foto’s. Ook kan u hier informatie terugvinden die bij wet verplicht is om mee te geven bij het als verkoper in de markt zetten van een pand. Deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke pandfiche zorgt ervoor dat u als verkoper voldoende informatie aanbiedt aan personen die een woning willen kopen. Zo worden deze al snel overtuigd om contact met u op te nemen via het persoonlijk contactformulier onderaan elk zoekertje van een pand.